Ajankohtaista

Kaikki Yrittäjien työhyvinvointi- ja digiloikka -hankkeen koulutukset nyt saatavana tallenteena!

Vielä ehdit hyödyntämään hankkeen ilmaiset ja laadukkaat koulutukset! Ota meihin yhteyttä! Lähetämme sinulle täytettäväksi osallistumislomakkeet, joiden palauttamisen jälkeeen saat sähköpostiisi linkit koulutusten tallenteisiin. Hankkeen koulutuksiin osallistuminen on De Minimis -tukea, joten niihin voi osallistua veloituksetta. Tallenteena löytyy kätevästi yli 30 koulutusta! Voit siis kätevästi katsoa tallenteet, vaikka kotisohvalta tai kuunnella lenkillä.

Yrityksen toiminnan kivijalka on hyvinvoiva yrittäjä!

Yrittäjien työhyvinvointi- ja digiloikka -hanke tarjoaa Alavieskan, Kalajoen ja Merijärven yrittäjille laadukkaita koulutuksia työhyvinvointiin ja digitaitoihin syksyn 2020 aikana. Työhyvinvointikoulutusten ajankohdat ja sisällöt on nyt julkaistu.

Torikojuja vuokrattavana!

Kalajoen Yrittäjät ry:n torikojut ovat vuokrattavissa eri tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Lue lisää!

Kalajoen Yrittäjät ry mukana yrittäjien työhyvinvointi- ja digiloikka -hankkeessa!

Hankkeen tavoitteena on yksinyrittäjien ja pienten yritysten toimintakyvyn turvaaminen edistämällä yrittäjien työhyvinvointia ja organisoimalla vertaistukea aikana, jolloin yritysten tulot ja asiasvirrat ovat äkillisesti tyrehtyneet poikkeusolojen vuoksi. Hankkeen tavoitteena on parantaa yrittäjien osaamista edistämällä uusien toimintatapojen käyttöönottoa mm. digiloikalla, mikä edistää yritysten tehokkuutta, tuottavuutta ja samalla työhyvinvointia voimauttamalla yrittäjiä sekä mahdollistaa kriisistä selviämisen.

Kalajoen kaupat ja palvelut kokoaa yhteen Kalajoen yritykset

Kalajoelta löytyy monipuolinen kattaus erilaisia liikkeitä ja palveluita. Tervetuloa tutustumaan erikoisliikkeisiin, kauppoihin, putiikkeihin, parturi-kampaamoihin, hoitoloihin ja erilaisiin palveluihin. Pääset tutustumaan yrityksen nettisivuille, verkkokauppaan, Facebook- ja Instagram-sivuille helposti klikkaamalla kuvakkeita.

Yhdessä olemme enemmän

Elämme haasteellisia aikoja. Koronaviruksen leviämisen estämiseksi tehdyt toimenpiteet, ovat nyt osa jokaisen suomalaisen arkea. Kalajoen Yrittäjien tapahtumat peruutetaan 31.05.2020 saakka ja ne järjestetään kun epidemia laantuu. Kalajoella on satoja pienyrittäjiä, joihin koronapandemian seuraukset iskevät todella rankasti. Me Kalajoen Yrittäjät ry:ssä kannamme vakavaa huolta, kuinka pienyrittäjät tulevat selviämään tästä tilanteesta.Konkreettisin ongelma on se, että yrityksiltä loppuu rahat kun asiakkaita ei käy. Tämä voi johtaa yritystoiminnan loppumiseen, sekä palveluidemme vähenemiseen.

Yrittäjien Perjantai kaffit

Tervetuloa Kalajoen Yrittäjät ry:n jäsenten perjantai kaffeille 4.10. Cafe MinRoseen klo 8.00. Tämän kertaisena vieraana meillä on elinkeinojohtaja Miia Himanka kertomassa Kalajoen kaupungin kuulumisia. Oletko kiinnostunut Kalajoen Yrittäjät ry:n toiminnasta? Tervetuloa tutustumaan! Ilmoittautumiset Fannille tiistaihin 1.10. mennessä puh. 045 647 9566 / fanni.pontio@kalajoenyrittajat.fi

Marinan alueeseen tutustuminen Yrittäjänpäivänä 5.9.

Kalajoen Yrittäjät Ry:n jäsenille eksklusiivinen tutustuminen Hiekkasärkille rakentuvaan Marinan alueeseen. Lämpimästi tervetuloa kuulemaan alueen suunnitelmia Janne Anttilan johdolla ensi viikon torstaina 5.9.2019. Klo 8.00 Kokoontuminen Cafe Reefin edustalla. (Keskuskarintie 166, 85100 Kalajoki) Klo 9.00 Siirrymme nauttimaan yhteisen aamupalan Santa's Resorttiin. LähiTapiola sekä Kalajoen Hiekkasärkät Oy tarjoaa yrittäjänpäivän kunniaksi aamiaisen.

Perjantaikahvit yrittäjille

Perjantaikahvit 25. tammikuuta kello 14 alkaen! Kalajoen yrittäjäyhdistyksen jäsenten toiveiden perusteella viime vuonna laitettiin kalenteriin ensimmäinen Perjantaikahvit-tilaisuus! Tilaisuudessa ei ole teemaa tai koulutusta, vaan ajatuksena on, että yrittäjät pääsevät vapaasti juttelemaan muiden yrittäjien kanssa, verkostoitumaan ja viettämään rennot perjantaikahvit. Omakustanteinen. Paikkana on Hiekkasärkkien BeachRose-kahvila. Järjestäjä on Kalajoen yrittäjät ry. Tervetuloa!

Joulupuuro 18.12.2018

Tervetuloa perinteiseen Yrittäjien joulupuuro -tilaisuuteen! Tällä kertaa kokoonnumme joulupuuron ääreen ravintola Lokkilinnaan tiistaina 18.12. Tarjoilu kello 8 alkaen ja paikalle voi tulla myöhemminkin. Tervetuloa!

Aamukahvit - aiheena tulorekisteri

Tervetuloa yrittäjien aamukahveille torstaina 29.11. kello 8 alkaen kahvila MinRoseehen. Aiheena paljon kysytty ja puhuttu tulorekisteri. Kansallinen tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019 – tule kuuntelemaan mitä uutta tulorekisteri tuo yrityksen arkeen. • Mitä tulorekisteri tarkoittaa käytännössä? • Kuinka valmistaudun muutoksiin? • Mitä tietoja ilmoitetaan ja miten? Tervetuloa!

Kalajoki tutkitusti paras alueellaan

Vuoden 2018 elinkeinopoliittinen mittaristo on julkaistu Tampereella Kunnallisjohdon seminaarissa keskiviikkona 23.5. Elinkeinopoliittinen mittaristo -kyselyssä Suomen Yrittäjien jäsenyrittäjät arvioivat kuntansa elinkeinopolitiikkaa. Kokonaistyytyväisyyden lisäksi arvioidaan kouluarvosanoin seitsemää elinkeinopolitiikan osa-aluetta.

Kalajoen yrittäjät ehdolla vuoden paikallisyhdistykseksi

Kalajoen Yrittäjät ry on ehdolla Suomen Yrittäjien vuoden valtakunnalliseksi paikallisyhdistykseksi. Paikallisyhdistys kilpailee 200-500 jäsenen kategoriassa. Kalajoen Yrittäjät on mm. käynnistänyt yhdessä kaupungin kanssa Leader-rahoitusta saaneen hankkeen keskustan elävöittämiseksi. Hankkeen tapahtumista mainittakoon yrittäjien aloitteesta lähtenyt Outlet -tapahtuma, joka toi esiin paikallista yrittäjyyttä.

Yrittäjien joulukalenteri

Yrittäjien yhteinen joulukalenteri avautuu ensimmäistä kertaa! Luukut voi avata tämän linkin kautta tai Facebookista sivulta Kalajoen kaupat ja palvelut. http://kalajoenyrittajat.digijoulukalenteri.fi/

Yrittäjäpalkinnot jaettu

Kalajoen vuoden 2017 yrittäjäpalkinnot jaettiin Yrittäjägaalassa 18.11. Kalajoen kaupunki palkitsi vuoden yrityksenä Kalajoen Raudoitus Oy:n, vuoden maaseutuyrityksenä Esa ja Marja-Leena Rahjan maatilan, ja Matkailumajakalla Seikkailupuisto Pakka Oy:n. Kalajoen Yrittäjät palkitsivat puolestaan yrittäjäpalkinnolla HSK-Sähkö Oy:n ja Himangan Yrittäjät Pahkalan Taksin.

Donetti