Marinan alueeseen tutustuminen Yrittäjänpäivänä 5.9.

Kalajoen Yrittäjät Ry:n jäsenille eksklusiivinen tutustuminen Hiekkasärkille rakentuvaan Marinan alueeseen. Lämpimästi tervetuloa kuulemaan alueen suunnitelmia Janne Anttilan johdolla ensi viikon torstaina 5.9.2019. Klo 8.00 Kokoontuminen Cafe Reefin edustalla. (Keskuskarintie 166, 85100 Kalajoki) Klo 9.00 Siirrymme nauttimaan yhteisen aamupalan Santa's Resorttiin. LähiTapiola sekä Kalajoen Hiekkasärkät Oy tarjoaa yrittäjänpäivän kunniaksi aamiaisen.

Yrittäjien Perjantai kaffit

Tervetuloa Kalajoen Yrittäjät ry:n jäsenten perjantai kaffeille 4.10. Cafe MinRoseen klo 8.00. Tämän kertaisena vieraana meillä on elinkeinojohtaja Miia Himanka kertomassa Kalajoen kaupungin kuulumisia. Oletko kiinnostunut Kalajoen Yrittäjät ry:n toiminnasta? Tervetuloa tutustumaan! Ilmoittautumiset Fannille tiistaihin 1.10. mennessä puh. 045 647 9566 / fanni.pontio@kalajoenyrittajat.fi

Perjantaikahvit yrittäjille

Perjantaikahvit 25. tammikuuta kello 14 alkaen! Kalajoen yrittäjäyhdistyksen jäsenten toiveiden perusteella viime vuonna laitettiin kalenteriin ensimmäinen Perjantaikahvit-tilaisuus! Tilaisuudessa ei ole teemaa tai koulutusta, vaan ajatuksena on, että yrittäjät pääsevät vapaasti juttelemaan muiden yrittäjien kanssa, verkostoitumaan ja viettämään rennot perjantaikahvit. Omakustanteinen. Paikkana on Hiekkasärkkien BeachRose-kahvila. Järjestäjä on Kalajoen yrittäjät ry. Tervetuloa!

Joulupuuro 18.12.2018

Tervetuloa perinteiseen Yrittäjien joulupuuro -tilaisuuteen! Tällä kertaa kokoonnumme joulupuuron ääreen ravintola Lokkilinnaan tiistaina 18.12. Tarjoilu kello 8 alkaen ja paikalle voi tulla myöhemminkin. Tervetuloa!

Aamukahvit - aiheena tulorekisteri

Tervetuloa yrittäjien aamukahveille torstaina 29.11. kello 8 alkaen kahvila MinRoseehen. Aiheena paljon kysytty ja puhuttu tulorekisteri. Kansallinen tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019 – tule kuuntelemaan mitä uutta tulorekisteri tuo yrityksen arkeen. • Mitä tulorekisteri tarkoittaa käytännössä? • Kuinka valmistaudun muutoksiin? • Mitä tietoja ilmoitetaan ja miten? Tervetuloa!

Kalajoki tutkitusti paras alueellaan

Vuoden 2018 elinkeinopoliittinen mittaristo on julkaistu Tampereella Kunnallisjohdon seminaarissa keskiviikkona 23.5. Elinkeinopoliittinen mittaristo -kyselyssä Suomen Yrittäjien jäsenyrittäjät arvioivat kuntansa elinkeinopolitiikkaa. Kokonaistyytyväisyyden lisäksi arvioidaan kouluarvosanoin seitsemää elinkeinopolitiikan osa-aluetta.

Kalajoen yrittäjät ehdolla vuoden paikallisyhdistykseksi

Kalajoen Yrittäjät ry on ehdolla Suomen Yrittäjien vuoden valtakunnalliseksi paikallisyhdistykseksi. Paikallisyhdistys kilpailee 200-500 jäsenen kategoriassa. Kalajoen Yrittäjät on mm. käynnistänyt yhdessä kaupungin kanssa Leader-rahoitusta saaneen hankkeen keskustan elävöittämiseksi. Hankkeen tapahtumista mainittakoon yrittäjien aloitteesta lähtenyt Outlet -tapahtuma, joka toi esiin paikallista yrittäjyyttä.

Yrittäjien joulukalenteri

Yrittäjien yhteinen joulukalenteri avautuu ensimmäistä kertaa! Luukut voi avata tämän linkin kautta tai Facebookista sivulta Kalajoen kaupat ja palvelut. http://kalajoenyrittajat.digijoulukalenteri.fi/

Yrittäjäpalkinnot jaettu

Kalajoen vuoden 2017 yrittäjäpalkinnot jaettiin Yrittäjägaalassa 18.11. Kalajoen kaupunki palkitsi vuoden yrityksenä Kalajoen Raudoitus Oy:n, vuoden maaseutuyrityksenä Esa ja Marja-Leena Rahjan maatilan, ja Matkailumajakalla Seikkailupuisto Pakka Oy:n. Kalajoen Yrittäjät palkitsivat puolestaan yrittäjäpalkinnolla HSK-Sähkö Oy:n ja Himangan Yrittäjät Pahkalan Taksin.