Tulevat tapahtumat

Hyvää ja rauhallista joulua toivottaa Kalajoen yrittäjät ry:n hallitus

Hyvää ja rauhallista joulua Kalajoen yrittäjät ry:n jäsenille sekä onnea ja menestystä tulevalle vuodelle 2020!

Toivottaa Kalajoen yrittäjät ry:n hallitus

Heini Salmu puheenjohtaja, Ville-Matti Vuollet varapuheenjohtaja, Minna Yrjänheikki varapuheenjohtaja, Mari Palin sihteeri sekä hallituksen jäsenet Tuula Anttiroiko, Riitta Ojala-Fors, Hanna Saari, Juha Rahkola, Kimmo Salmela, Matti Juola, Ville Mikkelä, Tapio Prittinen sekä kansliapäällikkö Fanni Pöntiö
Tervetuloa Kalajoen Yrittäjät ry:n sivuille!

Kalajoen Yrittäjät ry on perustettu edustamaan alueen yrityksiä ja tukemaan kaikkea elinkeinotoimintaa kaupungissamme.
Kalajoen yrittäjäyhdistys on aktiivinen ja vireä yhdistys.

Kalajoen Yrittäjät ry:llä on noin 260 jäsenyritystä ja ne edustavat kaikkia kaupunkimme toimialoja. Toiminta-ajatuksena on jäsenten edunvalvonta paikallistasolla suhteessa kaupunkiin ja muihin sidosryhmiin.

Tervetuloa mukaan aktiiviseen toimintaan!


Lue lisää >

Blogissa nyt

#OSTAJOULUKALAJOELTA

Fanni Pöntiö

#ostajoulukalajoelta Joulu on täällä! Siitä kertoo viime viikonloppuna järjestetyt Kalajoen ja Himangan joulunavaukset. Vaikka sää oli synkkä molemmissa tapahtumissa, tunnelma oli lämmin! Kiitos kaikille joulunavauksissa mukana olleille! Lämpimästi tervetuloa Raution joulunavaukseen itsenäisyyspäivästä seuraavana lauantaina Raution Nuorisoseuralle. Marras- ja joulukuussa järjestetään useita joulumyyjäisiä eri puolella Kalajokea. Nämä ovat loistavia tilaisuuksia paikallisille yrityksille, järjestöille sekä käsityöläisille tuoda esille omaa osaamistaan.

Lue lisää >

Ajankohtaista

Kalajoen yrittäjät somessa

Donetti