Tulevat tapahtumat

Yrityksen toiminnan kivijalka on hyvinvoiva yrittäjä!

Yrittäjien työhyvinvointi- ja digiloikka -hanke tarjoaa Alavieskan, Kalajoen ja Merijärven yrittäjille laadukkaita koulutuksia työhyvinvointiin ja digitaitoihin syksyn 2020 aikana. Työhyvinvointikoulutusten ajankohdat ja sisällöt on nyt julkaistu. 

Työhyvinvointi ja työergonomia ja Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin peruspilarit koulutuksissa syvennytään ergonomisiin työskentelytapoihin ja hyvinvoinnin osa-alueisiin käytännönläheisesti. Jännittävät viestintätilanteet valmennus ehkäisee jännitystä ja kehittää omaa viestintävarmuutta.

Luotsi vertaiscoahcingryhmä tukee yrittäjien hyvinvointia, jaksamista. Ryhmästä löydät uusia näkökulmia sekä konkreettisia työkaluja oman jaksamisensa tukemiseen. Ohjelma koostuu kuudesta 1,5-2 h tapaamisesta noin. 2 krt/kk. Ryhmäkoko 5-8 h.

Kuuden valmennuksen Kompassi työpajoissa yrittäjä oivaltaa oman hyvinvoinnin merkityksen liiketoiminnalle, saa uusia ideoita ja työkaluja oman työhyvinvoinnin kehittämiseen

Henkilökunnan johtamisen koulutuksessa perehdytään johtamiseen esimiestyön ja ihmissuhteiden näkökulmasta, mm. miten huomioida muut omassa työyhteisössä ja luoda kannustava, vuorovaikutteinen työilmapiiri.

Koulutukset ovat maksuttomia, mutta kerryttävät vähämerkityksistä De Minimis-valtiontukea.


Tutustu koulutuksiin

Tervetuloa Kalajoen Yrittäjät ry:n sivuille!

Kalajoen Yrittäjät ry on perustettu edustamaan alueen yrityksiä ja tukemaan kaikkea elinkeinotoimintaa kaupungissamme.
Kalajoen yrittäjäyhdistys on aktiivinen ja vireä yhdistys.

Kalajoen Yrittäjät ry:llä on noin 240 jäsenyritystä ja ne edustavat kaikkia kaupunkimme toimialoja. Toiminta-ajatuksena on jäsenten edunvalvonta paikallistasolla suhteessa kaupunkiin ja muihin sidosryhmiin.

Tervetuloa mukaan aktiiviseen toimintaan!


Lue lisää >

Kalajoen Yrittäjät ry mukana Yrittäjien työhyvinvointi- ja digiloikka -hankkeessa

Hankkeen tavoitteena on yksinyrittäjien ja pienten yritysten toimintakyvyn turvaaminen edistämällä yrittäjien työhyvinvointia ja organisoimalla vertaistukea aikana, jolloin yritysten tulot ja asiasvirrat ovat äkillisesti tyrehtyneet poikkeusolojen vuoksi. Hankkeen tavoitteena on parantaa yrittäjien osaamista edistämällä uusien toimintatapojen käyttöönottoa mm. digiloikalla, mikä edistää yritysten tehokkuutta, tuottavuutta ja samalla työhyvinvointia voimauttamalla yrittäjiä sekä mahdollistaa kriisistä selviämisen.Hanke järjestää koulutusta, valmennuksia ja etätyöpajoja yritysryhmille, joiden tavoitteena on edistää yrittäjien työhyvinvointia sekä tukea digitaalista osaamista. 

Hankkeen kohderyhmänä ovat KAIKKI yrittäjät alueella Kalajoki, Alavieska ja Merijärvi toimialasta riippumatta. Yrittäjien työhyvinvointi- ja digiloikka on Kalajoen Yrittäjät ry:n, Kalajoen Matkailuyhdistys ry:n sekä Kalajoen kaupungin yhteinen hanke, jonka toteutusaika on 11.05.2020 - 31.12.2020. Seuraa Kalajoen Yrittäjät ry:n somekanavia sekä nettisivuja. Ilmoittelemme siellä koulutuksista sekä tilaisuuksista!


Osallistu hankkeen kyselyyn ja vaikuta tulevien koulutusten sisältöön!

Tulemme järjestämään erilaisia koulutuksia ja tilaisuuksia aiheisiin yrittäjän työhyvinvointi sekä digitaaliset taidot. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sisältöön! Käy vastaamassa alla olevasta linkistä aukeava kysely, se vie vain n. 5-10 minuuttia. Suunnittelemme tulevat koulutukset vastausten perusteella. Kysely tehdään nimettömänä. Kiitos! 

KYSELYYN VASTAAMISAIKA ON PÄÄTTYNYT!

Osallistu kyselyyn

Torikojuja vuokrattavana kesän tilaisuuksiin!

Kalajoen Yrittäjät ry:n torikojut ovat vuokrattavissa eri tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

- Kojut ovat tyylikkäitä, kestäviä ja hyvännäköisiä myyntikojuja vuokrattavissa kohtuuhinnalla. Eikä tarvitse pelätä, että tuuli vie!

-Kojun sisällä on kahdessa tasossa säilytystilaa. Kolmella seinustalla on avattavat myyntiluukut. Koju on helppo somistaa, esim. valoilla

-Kojut soveltuvat myös yksityiskäyttöön, esim. juhliin, syntymäpäiville tarjoilua varten.

Tarjouspyynnöt sekä varaukset:

Fanni puh. 045 647 9566

fanni.pontio@kalajoenyrittajat.fi
Blogissa nyt

Kaikki joululahjat Kalajoelta

Kalajoen Yrittäjät ry:n hallitus

Joulun odotus on alkanut ja niin pienet kuin vähän isommatkin laskevat jo päiviä jouluaattoon. Harmillisesti tänä vuonna emme voineet aloittaa joulunodotusta yhdessä perinteisen Kalajoen joulunavauksen merkeissä. Viime joulun alla alulle laitettu kampanja #ostajoulukalajoelta saa tänä vuonna jatkoa. Haluamme muistuttaa tällä tempauksella Kalajoen upeista kaupoista, erikoisliikkeistä ja palveluista. Jouluostoksia tehdessä on hyvä miettiä omia kulutustottumuksia.

Lue lisää >

Ajankohtaista

Kalajoen yrittäjät somessa

Donetti