Kalajoen Yrittäjät ry on mukana yrittäjien työhyvinvointi- ja digiloikka hankkeessa!

Hankkeen tavoitteena on yksinyrittäjien ja pienten yritysten toimintakyvyn turvaaminen edistämällä yrittäjien työhyvinvointia ja organisoimalla vertaistukea aikana, jolloin yritysten tulot ja asiasvirrat ovat äkillisesti tyrehtyneet poikkeusolojen vuoksi. Hankkeen tavoitteena on parantaa yrittäjien osaamista edistämällä uusien toimintatapojen käyttöönottoa mm. digiloikalla, mikä edistää yritysten tehokkuutta, tuottavuutta ja samalla työhyvinvointia voimauttamalla yrittäjiä sekä mahdollistaa kriisistä selviämisen.Hanke järjestää koulutusta, valmennuksia ja etätyöpajoja yritysryhmille, joiden tavoitteena on edistää yrittäjien työhyvinvointia sekä tukea digitaalista osaamista. Hankkeen kohderyhmänä ovat KAIKKI yrittäjät alueella Kalajoki, Alavieska ja Merijärvi toimialasta riippumatta. 

Yrittäjien työhyvinvointi- ja digiloikka on Kalajoen Yrittäjät ry:n, Kalajoen Matkailuyhdistys ry:n sekä Kalajoen kaupungin yhteinen hanke, jonka toteutusaika on 11.05.2020 - 31.12.2020.  Hanke on saanut rahoituksen Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta.


Seuraa Kalajoen Yrittäjät ry:n somekanavia sekä nettisivuja. Ilmoittelemme siellä koulutuksista sekä tilaisuuksista!

Vastuualueet:

Yrittäjien työhyvinvointi

Fanni Pöntiö / Kalajoen Yrittäjät ry 

fanni.pontio@kalajoenyrittajat.fi / puh. 045 647 9566

Yrittäjien digiloikka 

Heidi O'Gorman / Visit Kalajoki - Kalajoki Matkailuyhdistys ry

heidi.o.gorman@visitkalajoki.fi / puh. 040 504 3596

Hankkeen hallinointi 

Kalajoen kaupunki


Osallistu hankkeen kyselyyn ja vaikuta koulutusten sisältöön!

Tulemme järjestämään erilaisia koulutuksia ja tilaisuuksia aiheisiin yrittäjän työhyvinvointi sekä digitaaliset taidot. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sisältöön! Käy vastaamassa alla olevasta linkistä aukeava kysely, se vie vain n. 5-10 minuuttia. Suunnittelemme tulevat koulutukset vastausten perusteella. Kysely tehdään nimettömänä. Kiitos! 

https://forms.gle/uMbTXrXL6da1Mb1j6

Tervetuloa kuulemaan lisää hankkeesta pe 5.6. etäkahvien merkeissä Teams-sovelluksen kautta klo 8.30. ☕️☕️
Tässä linkki tapahtumaan:
https://www.facebook.com/events/301867974149635/

Kyselyyn>Donetti