Monipuoliset Kalajoki-messut viikonloppuna!

Tulevana viikonloppuna 10.-11.6. järjestetään Kalajoki-messut Kalajoen Hiekkasärkillä. Kalajoen kaupunki ja Kalajoen yrittäjät ry järjestävät messut yhteistyössä ja ne on perinteisesti järjestetty viiden vuoden välein. Tänä vuonna uutena tapahtumapaikkana toimii Hiekkasärkkäin Event Park Arena, joka luo hienot puitteet messuille.

Tapahtumaan on tulossa yli 80 näytteilleasettajaa laidasta laitaan. Yritykset ja yhdistykset ovat pääasiassa kalajokisia, mutta paikalle on tulossa runsaasti myös ulkopaikkakunnan toimijoita. Piha-alueella on poniratsastusta viikonlopun ajan ja myynnissä monenlaisia herkkuja.

Ohjelmaa ja tekemistä riittää monipuolisesti! Messuilla nähdään koko Suomen suosikki Aina Inkeri Ankeinen sunnuntaina. Miss Hiekkasärkät-kisa järjestetään messuilla, sunnuntaina on upea muotinäytös ja lisäksi viikonloppuna esitetään monipuolisesti musiikkia ja tanssia. Lisätietoja löytyy nettisivuilta ja sosiaalisesta mediasta. Liput ostetaan suoraan tapahtumapaikalta.

Messuilla esitellään paikkakunnan osaamista ja tapahtumassa on paljon tuotemyyntiä. Messuravintola palvelee nälkäisiä ja tarjolla on muitakin herkkuja, kuten jäätelöä ja espanjalaisia churroja.

Kyseisenä viikonloppuna vietetään Kesäkauden avajaisviikonloppua, joten Kalajoella on paljon muutakin toimintaa. Tervetuloa hyviin tapahtumiin!

Donetti