Kaikki joululahjat Kalajoelta! 

Joulun odotus on alkanut ja niin pienet kuin vähän isommatkin laskevat jo päiviä jouluaattoon. Harmillisesti tänä vuonna emme voineet aloittaa joulunodotusta yhdessä perinteisen Kalajoen joulunavauksen merkeissä.

Viime joulun alla alulle laitettu kampanja #ostajoulukalajoelta saa tänä vuonna jatkoa. Haluamme muistuttaa tällä tempauksella Kalajoen upeista kaupoista, erikoisliikkeistä ja palveluista. Jouluostoksia tehdessä on hyvä miettiä omia kulutustottumuksia. Ajatus muutaman joululahjan hankkimisesta naapurikunnasta voi tuntua mitättömältä, mutta näin se ei kuitenkaan ole. Kun teemme ostokset paikallisista liikkeistä vahvistamme Kalajoen elinvoimaisuutta, säilytämme palveluita ja tuemme työllisyyttä. Jokainen omalle kylälle jäänyt euro on arvokas sijoitus tulevaisuuteen.

Tähän joululiitteeseen on koottu Kalajoen kaupoista lahjavinkkejä, joilla tuotat iloista joulumieltä niin itsellesi kuin lahjan saajalle. Sopivan joululahjan hankkiminen voi olla joskus hieman haastavaa. Lahjakortti on hyvä valinta, silloin lahjan saajalla on vapaus valita hänelle itselleen mieluisin lahja. Julkaisemme Kalajoen kaupat ja palvelut Facebook- ja Instagram-sivuilla jouluisia videoita Kalajoen erikoisliikkeistä ja palveluista. Tervetuloa seuraamaan!

Monelle joulunodotus sisältää mukavia puuhasteluja. Aattoa odotellessa voi leipoa herkullisen Kallan saaristolaisleivän tai askarrella helppoja paperitähtiä paperipusseista, joulupaperista tai tapetin jämistä.

Muista osallistua 2 x 100 € Kalajoki-lahjakortin arvontaan. Leikkaa kuponki talteen joululiitteen viimeiseltä sivulta ja palauta se mihin tahansa Kalajoen liikkeeseen. Voittaja voi käyttää lahjakortin valitsemaansa kalajokiseen liikkeeseen tai palveluun.

Sinun valinnoillasi on väliä, suosi paikallista aina kun se on mahdollista. Kun käytämme lähipalveluilta ahkerasti, varmistamme että meillä on palveluita saatavana jatkossakin.

Mukavaa joulunodotusta toivottaa

Kalajoen Yrittäjät ry:n hallitus:

Heini Salmu pj, Ville-Matti Vuollet vpj, Minna Yrjänheikki vpj, Tuula Anttiroiko, Hanna Saari,

Riitta Ojala-Fors, Matti Juola, Juha Rahkola, Heikki Saari, Tapio Prittinen, Mari Palin, Fanni Pöntiöjoululiitteeseen ->

Kalajoen Yrittäjät ry:n hallitus

Donetti