Hyvää alkanutta vuotta yrittäjille!

Kuluva vuosi on Kalajoen Yrittäjien 40 v juhlavuosi. Jäsenmäärämme on hienosti yli 260 yritystä.
Tänä vuonna on taas paljon tapahtumia, esimerkiksi perinteinen pyöräilytapahtuma.  Kaikki kuluvan vuoden tapahtumat löydät myös nettisivuiltamme toimintasuunnitelman alta ja jäsenille tiedotetaan tapahtumista.

Keskustan kehittämis-hankkeen ensimmäisen toimintavuoden aikana on kehitetty tapahtumia, lisätty yhteistoimintaa ja saatu keskustaan uutta ilmettä. Kehitystyö jatkuu edelleen yhteistyössä yrittäjien ja Kalajoen kaupungin kanssa. Tuleva liikekeskus tulee parantamaan keskustan ilmettä lisää ja lisäämään keskustan palveluita.

Tämän vuoden kovin ponnistuksemme on Kalajoki-messujen järjestäminen 10.-11.6. Event Park Areenalla. Liitteenä on infoa messuista ja pääset heti varaamaan oman messupaikkasi.  Kalajoki Messut ovat aina olleet myyntimessut, jossa yritykset, yhteisöt ja yhdistykset ovat markkinoida omia tuotteitaan ja osaamistaan.

Tämä kirje tavoittaa kaikki kalajokiset yritykset, yrittäjäyhdistyksen jäsenet ja ei-jäsenet. Tule nyt mukaan mukavaan joukkoon ja tapaa uusia kontakteja sekä saa tietoa yrittäjille suunnatuista koulutuksista ja tapahtumista.

Jos et vielä ole jäsen, niin nettisivuiltamme löytyy linkki jäseneksi liittymistä varten.

Talviterveisin,

Puheenjohtaja Kimmo

Kimmo Salmela

Donetti