Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin peruspilarit -valmennus

K O K O N A I S V A L T A I S E N H Y V I N V O I N N I N P E R U S P I L A R I T koulutuksessa syvennymme hyvinvoinnin peruspilareihin: liikunta, aktiivisuus, stressin tunnistaminen ja hallinta, rentoutuminen, ravinto, uni ja palautuminen. Koulutus sisältää omatoimisia hyvinvointiharjoituksia.

PAIKKA: etäkoulutus teamsin kautta

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin peruspilarit -koulutus järjestetään etätilaisuutena Teamsin kautta. Osallistujille lähetetään linkki osallistumiseen ennen koulutusta.

K O U L U T T A J A T:
Luennoitsijana toimii Medirex Oy:n koulutettu asiantuntija Jessica Harju, Rentoutusvalmentaja, OMT-erikoistuva, Psykofyysinen fysioterapia.