Kompassi 6, Mindfulness -valmennusYrittäjien työhyvinvointi ja digiloikka - hanke järjestää syksyn aikana useita koulutuksia tukemaan Alavieskan, Kalajoen ja Merijärven yrittäjien työhyvinvointia sekä digitaalisia taitoja.

K O M P A S S I on yrittäjän työhyvinvoinnin työpajakokonaisuus, joka koostuu kuudesta kahden tunnin mittaisesta työpajasta. KOMPASSI -työpajoissa yrittäjä oivaltaa oman ja mahdollisen pienen työyhteisönsä hyvinvoinnin merkityksen liiketoiminnalle ja saa uusia ideoita ja työkaluja oman työhyvinvoinnin kehittämiseen.

K O U L U T T A J A T :
Taitoavain valmentajana Mari Autio, ylivieskalainen Business Coach ja yrittäjä. Hän on erikoistunut mikroyrittäjyyden, johtamisen sekä osaamisen ja työyhteisöjen kehittämiseen. Marilla on pitkä kokemus asiantuntijayrittäjyydestä sekä vahva ja käytännönläheinen työkokemus eri toimialojen yritysneuvonnan- ja kehittämisen parista.

Valmennuskumppani Oy valmentajana yrittäjä Heini Salmu, kalajokinen valmentaja & coach. Hän on erikoistunut johtamisen, työyhteisöjen ja myynnin käytännönläheiseen kehittämiseen. Heinillä on vahva kokemus yrittäjien ja organisaatioiden kehittämisestä sekä valmentamisesta.

6. K O M P A S S I:
MINDFULNESS TYÖSSÄ

AIKA: torstai 12.11.2020 klo 17-19
PAIKKA: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali Kaljaasi

Sisältö ja ohjelma:
Mindfulnessin perusidea ja harjoitteiden tuomat tutkitut hyödyt: parempi keskittymiskyky, paremmat vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot, vähemmän stressiä, parempi
resilienssikyky. Mindfulness-harjoitukset ohjaavat tietoiseen hyväksyvään läsnäoloon ja ne edistävät merkittävästi psykologista ja fyysistä hyvinvointia. Mitä mindfulness on? Millaisia harjoitukset ovat? Miten pääsen alkuun?
Tavoite:
Osallistuja saa kuvan mindfulnessin ideasta ja kokemuksen perusharjoitteista.
Valmentaja: Heini Salmu
Välitehtävä: Säännöllisen mindfulness-harjoittelun kokeileminen omassa arjessa.

H I N T A:
Työpajat ovat osallistujille maksuttomia. Osallistuminen kerryttää yrityksen vähämerkityksistä valtiontukea eli de minimis -tukea.

I L M O I T T A U T U M I N E N:
Ilmoittaudu mukaan oheisesta linkistä
https://forms.gle/VV9GNmqx2asDaeMR7
TAI ota yhteyttä Fanni Pöntiö, yhteystiedot alla

T I E D U S T E L U T:
Fanni Pöntiö
Kalajoen Yrittäjät ry / Yrittäjien työhyvinvointi- ja digiloikka - hanke
puh. 045 647 9566
fanni.pontio@kalajoenyrittajat.fi

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Donetti