Kompassi 6, Mindfulness -valmennus

K O M P A S S I on yrittäjän työhyvinvoinnin työpajakokonaisuus, joka koostuu kuudesta kahden tunnin mittaisesta työpajasta. KOMPASSI -työpajoissa yrittäjä oivaltaa oman ja mahdollisen pienen työyhteisönsä hyvinvoinnin merkityksen liiketoiminnalle ja saa uusia ideoita ja työkaluja oman työhyvinvoinnin kehittämiseen.

K O U L U T T A J A T :

6. K O M P A S S I:
MINDFULNESS TYÖSSÄ

AIKA: torstai 12.11.2020 klo 17-19
PAIKKA: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali Kaljaasi

Mindfulnessin perusidea ja harjoitteiden tuomat tutkitut hyödyt: parempi keskittymiskyky, paremmat vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot, vähemmän stressiä, parempi
resilienssikyky. Mindfulness-harjoitukset ohjaavat tietoiseen hyväksyvään läsnäoloon ja ne edistävät merkittävästi psykologista ja fyysistä hyvinvointia. Mitä mindfulness on? Millaisia harjoitukset ovat? Miten pääsen alkuun?
Osallistuja saa kuvan mindfulnessin ideasta ja kokemuksen perusharjoitteista.
Välitehtävä: Säännöllisen mindfulness-harjoittelun kokeileminen omassa arjessa.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.