Kompassi 5, Yrittäjyysunelmat-valmennus

K O M P A S S I on yrittäjän työhyvinvoinnin työpajakokonaisuus, joka koostuu kuudesta kahden tunnin mittaisesta työpajasta. KOMPASSI -työpajoissa yrittäjä oivaltaa oman ja mahdollisen pienen työyhteisönsä hyvinvoinnin merkityksen liiketoiminnalle ja saa uusia ideoita ja työkaluja oman työhyvinvoinnin kehittämiseen.

K O U L U T T A J A T :

5. K O M P A S S I:
YRITTÄJYYSUNELMAT

AIKA: torstai 5.11.2020 klo 17-19
PAIKKA: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali Kaljaasi

Yrittäjyys on parhaimmillaan unelmien työtä itselle mielenkiintoisten ja mielekkäiden asioiden parissa. Se on tapa työllistää itsensä ja vielä paljon enemmän. Yrittäjyys on unelmien ja menestystarinoiden lisäksi elämän eri värien sävyttämää. (Työ)elämän unelmien tavoitteellistaminen onnellistuttaa. Omaa tulevaisuuden tarinaa ja tavoitteita konkretisoidaan toiminnallisilla harjoituksilla.
Millainen on oma yrittäjätarinani? Millainen on unelmieni yrittäjyystarinani? Miten voin vaikuttaa siihen, että unelmatarinani toteutuisi?
Yrittäjät hahmottavat mahdollisuutensa oman (työ)elämän ja unelmien rakentajana.
Välitehtävä:
Oman yrittäjyyden unelmakartta.
Valmentaja: Mari Autio

T U L E V A T K O U L U T U K S E T:

6. K O M P A S S I: Mindfulness työssä
PAIKKA: Kalajoella, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin
SISÄLTÖ & TAVOITE: Mitä mindfulness on? Millaisia harjoitukset ovat? Miten pääsen alkuun? Mindfulnessin perusidea ja harjoitteiden tuomat tutkitut hyödyt: parempi keskittymiskyky, paremmat vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot, vähemmän stressiä, parempi resilienssikyky. Tavoite: Osallistuja saa kuvan mindfulnessin ideasta ja kokemuksen perusharjoitteista.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Huomioithan ystävällisesti, että Visit Kalajoki on merkitty yhdeksi tämän tapahtuman järjestäjistä, koska Kalajoki Matkailuyhdistys ry on mukana tapahtumaa järjestävässä hankkeessa ja jotta tapahtuma näkyy Visit Kalajoen sähköisissä tapahtumakalentereissa. Visit Kalajoki ei kuitenkaan vastaa tapahtuman Hyvinvointi-koulutusten ja työpajojen järjestämiseen, sisältöön tai tiedottamiseen liittyvistä asioista.