Kompassi 5, Yrittäjyysunelmat-valmennusYrittäjien työhyvinvointi ja digiloikka - hanke järjestää syksyn aikana useita koulutuksia tukemaan Alavieskan, Kalajoen ja Merijärven yrittäjien työhyvinvointia sekä digitaalisia taitoja.

K O M P A S S I on yrittäjän työhyvinvoinnin työpajakokonaisuus, joka koostuu kuudesta kahden tunnin mittaisesta työpajasta. KOMPASSI -työpajoissa yrittäjä oivaltaa oman ja mahdollisen pienen työyhteisönsä hyvinvoinnin merkityksen liiketoiminnalle ja saa uusia ideoita ja työkaluja oman työhyvinvoinnin kehittämiseen.

K O U L U T T A J A T :
Taitoavain valmentajana Mari Autio, ylivieskalainen Business Coach ja yrittäjä. Hän on erikoistunut mikroyrittäjyyden, johtamisen sekä osaamisen ja työyhteisöjen kehittämiseen. Marilla on pitkä kokemus asiantuntijayrittäjyydestä sekä vahva ja käytännönläheinen työkokemus eri toimialojen yritysneuvonnan- ja kehittämisen parista.

Valmennuskumppani Oy valmentajana yrittäjä Heini Salmu, kalajokinen valmentaja & coach. Hän on erikoistunut johtamisen, työyhteisöjen ja myynnin käytännönläheiseen kehittämiseen. Heinillä on vahva kokemus yrittäjien ja organisaatioiden kehittämisestä sekä valmentamisesta.

5. K O M P A S S I:
YRITTÄJYYSUNELMAT

AIKA: torstai 5.11.2020 klo 17-19
PAIKKA: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali Kaljaasi

Sisältö ja ohjelma:
Yrittäjyys on parhaimmillaan unelmien työtä itselle mielenkiintoisten ja mielekkäiden asioiden parissa. Se on tapa työllistää itsensä ja vielä paljon enemmän. Yrittäjyys on unelmien ja menestystarinoiden lisäksi elämän eri värien sävyttämää. (Työ)elämän unelmien tavoitteellistaminen onnellistuttaa. Omaa tulevaisuuden tarinaa ja tavoitteita konkretisoidaan toiminnallisilla harjoituksilla.
Millainen on oma yrittäjätarinani? Millainen on unelmieni yrittäjyystarinani? Miten voin vaikuttaa siihen, että unelmatarinani toteutuisi?
Tavoite:
Yrittäjät hahmottavat mahdollisuutensa oman (työ)elämän ja unelmien rakentajana.
Välitehtävä:
Oman yrittäjyyden unelmakartta.
Valmentaja: Mari Autio

H I N T A:
Työpajat ovat osallistujille maksuttomia. Osallistuminen kerryttää yrityksen vähämerkityksistä valtiontukea eli de minimis -tukea.

I L M O I T T A U T U M I N E N:
Ilmoittaudu mukaan oheisesta linkistä
https://forms.gle/VV9GNmqx2asDaeMR7
TAI ota yhteyttä Fanni Pöntiö, yhteystiedot alla

T I E D U S T E L U T:
Fanni Pöntiö
Kalajoen Yrittäjät ry / Yrittäjien työhyvinvointi- ja digiloikka - hanke
puh. 045 647 9566
fanni.pontio@kalajoenyrittajat.fi

T U L E V A T K O U L U T U K S E T:

6. K O M P A S S I: Mindfulness työssä
AIKA: torstai 12.11. klo 17-19
PAIKKA: Kalajoella, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin
SISÄLTÖ & TAVOITE: Mitä mindfulness on? Millaisia harjoitukset ovat? Miten pääsen alkuun? Mindfulnessin perusidea ja harjoitteiden tuomat tutkitut hyödyt: parempi keskittymiskyky, paremmat vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot, vähemmän stressiä, parempi resilienssikyky. Tavoite: Osallistuja saa kuvan mindfulnessin ideasta ja kokemuksen perusharjoitteista.
Valmentaja: Heini Salmu

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Huomioithan ystävällisesti, että Visit Kalajoki on merkitty yhdeksi tämän tapahtuman järjestäjistä, koska Kalajoki Matkailuyhdistys ry on mukana tapahtumaa järjestävässä hankkeessa ja jotta tapahtuma näkyy Visit Kalajoen sähköisissä tapahtumakalentereissa. Visit Kalajoki ei kuitenkaan vastaa tapahtuman Hyvinvointi-koulutusten ja työpajojen järjestämiseen, sisältöön tai tiedottamiseen liittyvistä asioista.

Donetti