Kompassi 4, Matka tavoitteita kohti-valmennus

K O M P A S S I on yrittäjän työhyvinvoinnin työpajakokonaisuus, joka koostuu kuudesta kahden tunnin mittaisesta työpajasta. KOMPASSI -työpajoissa yrittäjä oivaltaa oman ja mahdollisen pienen työyhteisönsä hyvinvoinnin merkityksen liiketoiminnalle ja saa uusia ideoita ja työkaluja oman työhyvinvoinnin kehittämiseen.

K O U L U T T A J A T :

4. K O M P A S S I:
MATKA TAVOITTEITA KOHTI

AIKA: keskiviikko 14.10.2020 klo 17-19
PAIKKA: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali Kaljaasi

Sisäisen motivaation ja toimeenpanon taidon merkitys tavoitteiden saavuttamisessa. Itsensä johtamisen perusteet. Tavoitteiden kirkastamisen merkitys muutosten aikaansaamisessa.
Mikä minua motivoi? Mitä haluan tavoitella? Miten varmistan suunnitelmieni toteutumisen käytännössä? Kuinka saan muut mukaan? Miten toimeenpanon taito kehittyy?
Yrittäjä hahmottaa sisäisen motivaation, tavoitteiden asettamisen ja toimeenpanon merkityksen oman työhyvinvointinsa ja yrityksen menestymisen kannalta.
Valmentaja: Mari Autio
Välitehtävä: Tavoitteeni ja toimeenpano -harjoitus.

T U L E V A T K O U L U T U K S E T:

5. K O M P A S S I: Yrittäjyysunelmat
PAIKKA: Kalajoella, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin
SISÄLTÖ & TAVOITE: Millainen on oma yrittäjätarinani? Millainen on unelmieni yrittäjyystarinani? Miten voin vaikuttaa siihen, että unelmatarinani toteutuisi? Tavoite: Yrittäjät hahmottavat mahdollisuutensa oman (työ)elämän ja unelmien rakentajana.
Valmentaja: Mari Autio

6. K O M P A S S I: Mindfulness työssä
PAIKKA: Kalajoella, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin
SISÄLTÖ & TAVOITE: Mitä mindfulness on? Millaisia harjoitukset ovat? Miten pääsen alkuun? Mindfulnessin perusidea ja harjoitteiden tuomat tutkitut hyödyt: parempi keskittymiskyky, paremmat vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot, vähemmän stressiä, parempi resilienssikyky. Tavoite: Osallistuja saa kuvan mindfulnessin ideasta ja kokemuksen perusharjoitteista.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.