Luotsi Yrittäjien vertaiscoaching ohjelma

Ryhmästä tukea ja oivalluksia yrittäjän arjen haasteisiin!

Alavieskan, Kalajoen ja Merijärven yrittäjille. Ohjelma koostuu kuudesta 1,5-2 h tapaamisesta noin kahden viikon välein (n. 2 krt/kk). Ryhmäkoko 5-8 osallistujaa.

Aloitustapaaminen 2.9. klo 18-20 Kalajoella. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin. Vain lähitilaisuus.

Mitä Coaching on?

Ryhmäcoaching on pienryhmässä toteutettava tavoitteellinen ja luottamuksellinen valmennusprosessi, jossa osallistujilla on yhteinen kehittymisteema. Ryhmän jäsenet kehittyvät kohti omia tavoitteitaan ryhmän ja coachin tukemina. Yrittäjien on mahdollista saada haasteellisen tilanteen aikana tukea ja voimavaroja yritystoiminnan uudistamiseen. Tavoitteena on tukea yrittäjien hyvinvointia, jaksamista ja löytää uusia näkökulmia sekä konkreettisia työkaluja oman jaksamisensa tukemiseen. Coaching-ryhmiä vetää Heini Salmu, Valmennuskumppani sekä Mari Autio, Taitoavain.

Esimerkkiteemat:

Minä yrittäjänä - yritykseni tilannekuva
Tilanneanalyysi ja ajatusten selkiyttäminen coachingin keinoin
Ratkaisukeskeiset toimintamallit haasteiden taklaamiseksi
Uusien näkökulmien ja vaihtoehtoisten toimintatapojen hakeminen
Kehittämisen tavoitteet ja merkitys
Itsetuntemus ja itsensä johtaminen
Yrittäjän voimavarat ja hyvinvointi
Stressinhallinta ja palautumisen varmistaminen
Muutostaidot - miten selviän epävarmuudessa
Ajankäytön hallinta ja oman työn organisointi
Tutustu vertaiscoahcingiin: