Työhyvinvointi ja työergonomia -koulutus

T Y Ö H Y V I N V O I N T I JA T Y Ö E R G O N O M I A - koulutuksessa käsitellään työhön liittyviä olosuhteita, niiden vaikutuksia ja syvennytään työergonomiaan. Mistä kaikesta työhyvinvointi koostuu? Omat työolosuhteet, tiedot ja taidot. Mitä voidaan tehdä työhyvinvoinnin parantamiseksi? Työnantajan ja työntekijän taholta. Työergonomia, miten ja miksi? Mitä asioita on huomioitava fyysistä kuormitusta aiheuttavissa työolosuhteissa.

PAIKKA: etäkoulutus teamsin kautta

Työhyvinvointi ja työergonomia koulutus järjestetään etätilaisuutena Teamsin kautta. Osallistujille lähetetään linkki osallistumiseen ennen koulutusta.

K O U L U T T A J A T:
Luennoitsijana toimii Medirex Oy:n koulutettu asiantuntija Piia Siipola, työfysioterapeutti, jolla on vuosien kokemus työhyvinvoinnin kehittämisestä.