Kalajoen yrittäjien kevätkokous & Nordean esittely

Aprillia, syö silliä ja juo kuravettä päälle yhdessä Kalajoen yrittäjien kanssa yhdistyksen kevätkokouksen merkeissä!

Lämpimästi tervetuloa Kalajoen yrittäjien kevätkokoukseen keskiviikkona 1.4.2020 klo 18.00 alkaen Cafe Minroseen.

Kevätkokouksen jälkeen saamme mielenkiintoisen esittelyn Nordean Tanja Ukonsaarelta teemalla "Taloudellista turvaa sijoittamalla". Tutustumme osakesäästötilin tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Tarjolla ei siis ole silliä eikä kuravelliä, vaan Cafe Minrosen herkullisia leivonnaisia! Tervetuloa tutustumaan Kalajoen yrittäjien toimintaan sekä Nordean ajankohtaisiin sijoitusnäkymiin!

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä:
Tai ilmoita Fannille

Mikä on osakesäästötili?

Osakesäästötili on tili, jonka sisällä voit käydä kauppaa niin kotimaisilla kuin ulkomaisilla pörssilistatuilla osakkeilla sekä esimerkiksi First North -markkinapaikan osakkeilla, ilman välittömiä verovaikutuksia.

Osingot ja korot ovat verovapaita osakesäästötilin sisällä, ja ne voidaan sijoittaa uudestaan ilman, että välissä maksetaan veroa. Näin osakesäästötili mahdollistaa korkoa korolle -ilmiön hyödyntämisen osakesäästämisessä, kun myyntivoitot ja osingot saa tilille ilman heti maksettavaa veroa.