Perjantaikahvit yrittäjille

Perjantaikahvit 25. tammikuuta kello 14 alkaen! Kalajoen yrittäjäyhdistyksen jäsenten toiveiden perusteella viime vuonna laitettiin kalenteriin ensimmäinen Perjantaikahvit-tilaisuus! Tilaisuudessa ei ole teemaa tai koulutusta, vaan ajatuksena on, että yrittäjät pääsevät vapaasti juttelemaan muiden yrittäjien kanssa, verkostoitumaan ja viettämään rennot perjantaikahvit. Omakustanteinen. Paikkana on Hiekkasärkkien BeachRose-kahvila. Järjestäjä on Kalajoen yrittäjät ry. Tervetuloa!

Joulupuuro 18.12.2018

Tervetuloa perinteiseen Yrittäjien joulupuuro -tilaisuuteen! Tällä kertaa kokoonnumme joulupuuron ääreen ravintola Lokkilinnaan tiistaina 18.12. Tarjoilu kello 8 alkaen ja paikalle voi tulla myöhemminkin. Tervetuloa!

Aamukahvit - aiheena tulorekisteri

Tervetuloa yrittäjien aamukahveille torstaina 29.11. kello 8 alkaen kahvila MinRoseehen. Aiheena paljon kysytty ja puhuttu tulorekisteri. Kansallinen tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019 – tule kuuntelemaan mitä uutta tulorekisteri tuo yrityksen arkeen. • Mitä tulorekisteri tarkoittaa käytännössä? • Kuinka valmistaudun muutoksiin? • Mitä tietoja ilmoitetaan ja miten? Tervetuloa!

Kalajoki tutkitusti paras alueellaan

Vuoden 2018 elinkeinopoliittinen mittaristo on julkaistu Tampereella Kunnallisjohdon seminaarissa keskiviikkona 23.5. Elinkeinopoliittinen mittaristo -kyselyssä Suomen Yrittäjien jäsenyrittäjät arvioivat kuntansa elinkeinopolitiikkaa. Kokonaistyytyväisyyden lisäksi arvioidaan kouluarvosanoin seitsemää elinkeinopolitiikan osa-aluetta.

Kalajoen yrittäjät ehdolla vuoden paikallisyhdistykseksi

Kalajoen Yrittäjät ry on ehdolla Suomen Yrittäjien vuoden valtakunnalliseksi paikallisyhdistykseksi. Paikallisyhdistys kilpailee 200-500 jäsenen kategoriassa. Kalajoen Yrittäjät on mm. käynnistänyt yhdessä kaupungin kanssa Leader-rahoitusta saaneen hankkeen keskustan elävöittämiseksi. Hankkeen tapahtumista mainittakoon yrittäjien aloitteesta lähtenyt Outlet -tapahtuma, joka toi esiin paikallista yrittäjyyttä.

Yrittäjien joulukalenteri

Yrittäjien yhteinen joulukalenteri avautuu ensimmäistä kertaa! Luukut voi avata tämän linkin kautta tai Facebookista sivulta Kalajoen kaupat ja palvelut. http://kalajoenyrittajat.digijoulukalenteri.fi/

Yrittäjäpalkinnot jaettu

Kalajoen vuoden 2017 yrittäjäpalkinnot jaettiin Yrittäjägaalassa 18.11. Kalajoen kaupunki palkitsi vuoden yrityksenä Kalajoen Raudoitus Oy:n, vuoden maaseutuyrityksenä Esa ja Marja-Leena Rahjan maatilan, ja Matkailumajakalla Seikkailupuisto Pakka Oy:n. Kalajoen Yrittäjät palkitsivat puolestaan yrittäjäpalkinnolla HSK-Sähkö Oy:n ja Himangan Yrittäjät Pahkalan Taksin.