Kalajoen yrittäjät ehdolla vuoden paikallisyhdistykseksi

Kalajoen Yrittäjät ry on ehdolla Suomen Yrittäjien vuoden valtakunnalliseksi paikallisyhdistykseksi. Paikallisyhdistys kilpailee 200-500 jäsenen kategoriassa. Kalajoen Yrittäjät on mm. käynnistänyt yhdessä kaupungin kanssa Leader-rahoitusta saaneen hankkeen keskustan elävöittämiseksi. Hankkeen tapahtumista mainittakoon yrittäjien aloitteesta lähtenyt Outlet -tapahtuma, joka toi esiin paikallista yrittäjyyttä.

Yrittäjien joulukalenteri

Yrittäjien yhteinen joulukalenteri avautuu ensimmäistä kertaa! Luukut voi avata tämän linkin kautta tai Facebookista sivulta Kalajoen kaupat ja palvelut. http://kalajoenyrittajat.digijoulukalenteri.fi/

Yrittäjäpalkinnot jaettu

Kalajoen vuoden 2017 yrittäjäpalkinnot jaettiin Yrittäjägaalassa 18.11. Kalajoen kaupunki palkitsi vuoden yrityksenä Kalajoen Raudoitus Oy:n, vuoden maaseutuyrityksenä Esa ja Marja-Leena Rahjan maatilan, ja Matkailumajakalla Seikkailupuisto Pakka Oy:n. Kalajoen Yrittäjät palkitsivat puolestaan yrittäjäpalkinnolla HSK-Sähkö Oy:n ja Himangan Yrittäjät Pahkalan Taksin.