Tulevat tapahtumat

Tervetuloa Kalajoen Yrittäjät ry:n sivuille!

Kalajoen Yrittäjät ry on perustettu edustamaan alueen yrityksiä ja tukemaan kaikkea elinkeinotoimintaa kaupungissamme.
Kalajoen yrittäjäyhdistys on aktiivinen ja vireä yhdistys.

Kalajoen Yrittäjät ry:llä on noin 260 jäsenyritystä ja ne edustavat kaikkia kaupunkimme toimialoja. Toiminta-ajatuksena on jäsenten edunvalvonta paikallistasolla suhteessa kaupunkiin ja muihin sidosryhmiin.

Tervetuloa mukaan aktiiviseen toimintaan!


Lue lisää >

Blogissa nyt

Kesä on nyt!

Mari Palin

Huh hellettä. Nyt meitä hellitään lämpimillä ja aurinkoisilla keleillä! Nautitaan nyt rannoista ja laajasta valikoimasta hyviä palveluita, kauppoja ja ravintoloita. Samalla voi vinkata muualla asuville ystäville tai sukulaisille, että nyt olisi loistava hetki vierailla Kalajoella.

Lue lisää >

Ajankohtaista

Kalajoen yrittäjät somessa

Kalajoen Yrittäjät ry
Turun Yrittäjät ry. Valtakunnalliset Yrittäjä-päivät ovat tänä vuonna Turussa ja luvassa on monipuolinen ja kiinnostava ohjelma! Kalajoen yrittäjistäkin on menossa sinne väkeä kuulemaan uutta ja verkostoitumaan. Otetaan Step forward!
Turun Yrittäjät toivottaa kaikille Yrittäjille hyvää viikonloppua Turussa, tehdään hyviä päätöksiä ja verkostoidutaan; unohtamatta ...
Kalajoen Yrittäjät ry
Obama valoi uskoa: tulevaisuuden johtajat ratkaisevat ilmastonmuutoksen ja eriarvoisuuden Katsoitko striimiä Nordic Business Forumilta?

Yhdysvaltain edellinen presidentti Barack Obama valoi uskoa tulevaan puhuessaan Nordic Business Forumissa torstaina. Tulevaisuus on nuorissa johtajissa ja yrittäjissä, joilla on kykyä ja energiaa ratkaista ilmastonmuutoksen ja eriarvoisuuden kaltaiset maailman ongelmat.

– Haluan kaikkien lähtevän ...
Kalajoen Yrittäjät ry
Kalajoen kaupunki - City of Kalajoki Kodin kiintokalusteita suunnitteleva ja valmistava Topi-Keittiöt on toiminut Kalajoella jo lähes 80 vuotta. Paikallisia suunnittelijoita ja muita ammattilaisia työllistävä yritys on vahvasti mukana Kalajoen kasvussa ja rakentamisessa. Pirteä ja eteenpäinmenevä kaupunki houkuttelee upean luonnon ja ainutlaatuisten tonttipaikkojen avulla asukkaita.

Katso ...
Kalajoen Yrittäjät ry
Pieni yritys on tutkitusti hyvä työpaikka Pieni yritys on tutkitusti hyvä työpaikka
Työolobarometrin mukaan pienissä yrityksissä on vahvin keskinäinen luottamus ja niissä voi parhaiten vaikuttaa työnjakoon ja työtahtiin. Pienillä työpaikoilla ollaan myös avoimia. Työntekijöitä kohdellaan selkeästi tasapuolisemmin kuin suurissa yrityksissä.

Työ- ja elinkeinoministeriön Työolobarometri 2016 kertoo ...
Kalajoen Yrittäjät ry
KIITOS kaikille tiistaina Myynti-iltamiin osallistuneille!

Noin sata henkeä oli kuulemassa Pasi Raution myyntikoulutusta ja energinen ja konkreettinen koulutustyyli sai kehuja. Toivottavasti saitte tästä ajatuksia ja vinkkiä omaan työhönne. Sen vuoksi näitä järjestetään. Olen iloinen, että tämä oli juuri Kalajoella! Uusi ...
Kalajoen Yrittäjät ry
Kalajoen kaupungin ajankohtaiset hankinnat 2018-2019 -tilaisuus perjantaina 21.9. kello 17 alkaen Ostoskylä Raitin 2. kerroksen kokoustilassa.
Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan kaupungin tulevista hankinnoista ja suunnitteilla olevista investoinneista. Suunnitelluista hankinnoista ovat paikalla kertomassa kaupungin eri palvelujen edustajat.

Tarjolla kahvia, hedelmiä ...

Lataa lisää

Donetti