Tulevat tapahtumat

Tervetuloa Kalajoen Yrittäjät ry:n sivuille!

Kalajoen Yrittäjät ry on perustettu edustamaan alueen yrityksiä ja tukemaan kaikkea elinkeinotoimintaa kaupungissamme.
Kalajoen yrittäjäyhdistys on aktiivinen ja vireä yhdistys.

Kalajoen Yrittäjät ry:llä on noin 260 jäsenyritystä ja ne edustavat kaikkia kaupunkimme toimialoja. Toiminta-ajatuksena on jäsenten edunvalvonta paikallistasolla suhteessa kaupunkiin ja muihin sidosryhmiin.

Tervetuloa mukaan aktiiviseen toimintaan!


Lue lisää >

Blogissa nyt

Jännittävä vuosi tiedossa

Mari Palin

Kalajoen keskustan kehittymisen näkökulmasta vuosi 2018 näyttää mielenkiintoiselta! Keskustassa on meneillään useita rakennusprojekteja: Moni vanha rakennus on purettu pois ja uutta rakennetaan koko ajan, niin kerrostaloja kuin päiväkotiakin. Ventelän rakennuksen kunnostaminen edistyy ja myös uusia suunnitelmia tehdään koko ajan. Kauppakeskus ja kulttuuritalo on noussut yllättävänkin nopeasti maamerkiksi 8-tien varteen.

Lue lisää >

Ajankohtaista

Kalajoen yrittäjät somessa

Kalajoen Yrittäjät ry
Oletko miettinyt yrityksen myynti- tai omistajanvaihdosasioita?

Yrityksen tulevaisuus ja milloin on hyvä aika luopua yrityksestä, käy monen yrittäjän mielessä. Löytyykö jatkaja suvusta tai ulkopuolisista toimijoista? Tule kuulemaan vinkkejä yrityksen myynti- ja omistajanvaihdostilanteisiin sekä saat ajankohtaista tietoa rahoituksesta, arvonmäärityksestä ja mm. ...
Kalajoen Yrittäjät ry
Kalajoen kaupunki - City of Kalajoki ”Kalajoella asumisessa parasta on rento fiilis."

Katso videoblogista, mitä kalajokisten rakennusliikkeiden yrittäjät kertovat kodin rakentamisesta Kalajoelle sekä omasta, antoisasta elämästään merellisen Kalajoen mahdollisuuksien äärellä.

Kalajoen kaupungin FB-sivuille voit antaa vinkkiä, kenen yrittäjän tarinan haluaisit kuulla! Vinkin antaneiden kesken arvotaan 100 ...
Kalajoen Yrittäjät ry
Ostoskylä Raitti Kalajoen kauppa- ja palveluvalikoima monipuolistuu jälleen, sillä Ostoskylä Raitti avaa ovensa lauantaina 26.5. kello 10 alkaen! Oletko menossa tutustumaan monipuoliseen kauppapaikkaan? 🤩
Tervetuloa juhlimaan kanssamme Ostoskylä Raitin avajaisia lauantaina 26.5. klo 10 alkaen 😍
Kalajoen Yrittäjät ry shared Ostoskylä Raitti's ...
Kalajoen Yrittäjät ry
Tervetuloa Kalajoen yrittäjät ry:n kevätkokokoukseen tiistaina 15.5.2018 kello 18 alkaen! Paikkana on juuri avautunut HH-Cafe kauppakeskus Merrassa.

Ilmoitathan tulostasi, jotta voidaan varautua kahvitteluun: anne.pernu@ateljeanne.fi

Tervetuloa! :)
Kalajoen Yrittäjät ry
Tarvitsetko Kalajoella modernin työpisteen, johon on tarvittaessa helppo tulla? Tuntuuko, että joskus olisi hyvä päästä tuulettumaan oman konttorin nurkista ihmisten ilmoille – ja plussana vielä verkostoitumaan? Haluatko tehdä etätöitä monipuolisen matkailukeskuksen ytimessä, huikeiden vapaa-ajanviettomahdollisuuksien äärellä?

Kalajoen Hiekkasärkkien upeisiin merimaisemiin on ...

Lataa lisää

Donetti