Tulevat tapahtumat

Tervetuloa Kalajoen Yrittäjät ry:n sivuille!

Kalajoen Yrittäjät ry on perustettu edustamaan alueen yrityksiä ja tukemaan kaikkea elinkeinotoimintaa kaupungissamme.
Kalajoen yrittäjäyhdistys on aktiivinen ja vireä yhdistys.

Kalajoen Yrittäjät ry:llä on noin 260 jäsenyritystä ja ne edustavat kaikkia kaupunkimme toimialoja. Toiminta-ajatuksena on jäsenten edunvalvonta paikallistasolla suhteessa kaupunkiin ja muihin sidosryhmiin.

Tervetuloa mukaan aktiiviseen toimintaan!


Lue lisää >

Blogissa nyt

Kesä on nyt!

Mari Palin

Huh hellettä. Nyt meitä hellitään lämpimillä ja aurinkoisilla keleillä! Nautitaan nyt rannoista ja laajasta valikoimasta hyviä palveluita, kauppoja ja ravintoloita. Samalla voi vinkata muualla asuville ystäville tai sukulaisille, että nyt olisi loistava hetki vierailla Kalajoella.

Lue lisää >

Ajankohtaista

Kalajoen yrittäjät somessa

Kalajoen Yrittäjät ry
Pasi Rautio
Myyntikuiskaaja, markkinoinnin apumies

Tee paljon ja tee kaikki virheet itse. Näistä Pasi ammentaa tarinoita herättääkseen toisissa halun muuttua.

Pasin myyntiura alkoi kahdeksanvuotiaana perheen valokuvausalan yrityksestä. Viisitoistavuotiaana hän muutti jo omilleen ja päätyi töihin valokuvaamoon. Nuoruusaikaan mahtui tarjoilijan ja ...
Kalajoen Yrittäjät ry
Raahen Yrittäjät Kävimme Raahen yrittäjien vieraana tällä viikolla. Aiheina oli kummankin yhdistyksen toimintatavat ja keskustelimme varsinkin Kalajoen keskustan kehittämishankkeesta, joka on nyt polttava aihe Raahessakin. Kiitos kutsusta! Jaetaan tietoa, hyviä käytäntöjä ja ideoita jatkossakin! 😊👌
Kuluneella viikolla Kalajoen Yrittäjien hallituksen väkeä ja ...
Kalajoen Yrittäjät ry
Nordic Business Forum 2018 LIVESTREAM Ylivieskassa 26.-27.9.2018

Kaksi huikeaa päivää kansainvälisten huippujen seurassa! Striimaustilaisuus on avoin ja maksuton tilaisuus kaikille yrittäjille, elinkeinoelämän toimijoille, opiskelijoille ja kaikille yhteistyökumppaneille. Nordic Business Forumia on täällä mahdollisuus seurata myös suomenkielisenä oman matkapuhelimen kautta.

Paikka: ...
Kalajoen Yrittäjät ry
Kalajoen yöpymisten kasvu oli heinäkuussa Suomen kärkeä – matkailutoimijat toivovat koulujen kesälomien myöhentämistä Hyvää kehitystä Kalajoella.
Kalajoella rekisteröitiin heinäkuussa Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan 98 000 yöpymistä. Kasvu oli 22 %, mikä on koko maan paras.
Lisäksi Kalajoki oli maan kärkijoukossa tammi-heinäkuun yöpymisten kehityksessä, sillä kasvua oli yli 8 %.

https://www.kp24.fi/lehti/keskipohjanmaa/548215/kalajoen-yopymisten-kasvu-oli-heinakuussa-suomen-karkea-matkailutoimijat-toivovat-koulujen-kesalomie?hash=feda4ebe6ad31e28cc0eb8ab398ca6639d4117e3ff1af5cb2507db8b908cfc00
Kalajoen
rekisteröidyt yöpymisvuorokaudet kasvoivat ...
Kalajoen Yrittäjät ry
Photos from Kalajoen Yrittäjät ry's post Oletko huomannut kesän aikana ilmestyneitä uusia pyörätelineitä? Tyylikkäistä ja pirteän värisistä telineistä on tullut paljon positiivista palautetta. Yrittäjäyhdistyksellä on näitä vielä muutama kappale vapaana. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää.
Kalajoen Yrittäjät ry added 3 new photos.
Kalajoen Yrittäjät ry
Paikalliset yritykset toivat supertähti Dickinsonin Kokkolaan – mutta mitä se maksoi? Supertähti Bruce Dickinsonin esiintyminen Kokkolassa oli paikallisten yritysten yhteinen voimainponnistus.

Hieno juttu, hyvä Kokkola! 💪 Olitko kuuntelemassa Brucea?

https://www.yrittajat.fi/uutiset/594718-paikalliset-yritykset-toivat-supertahti-dickinsonin-kokkolaan-mutta-mita-se-maksoi
Supertähti
Bruce Dickinsonin esiintyminen Kokkolassa oli paikallisten yritysten yhteinen voimainponnistus. Mutta paljonko Bruce maksoi ja lensikö hän paikalle omalla koneella?

Lataa lisää

Donetti