Tulevat tapahtumat

Tervetuloa Kalajoen Yrittäjät ry:n sivuille!

Kalajoen Yrittäjät ry on perustettu edustamaan alueen yrityksiä ja tukemaan kaikkea elinkeinotoimintaa kaupungissamme.
Kalajoen yrittäjäyhdistys on aktiivinen ja vireä yhdistys.

Kalajoen Yrittäjät ry:llä on noin 260 jäsenyritystä ja ne edustavat kaikkia kaupunkimme toimialoja. Toiminta-ajatuksena on jäsenten edunvalvonta paikallistasolla suhteessa kaupunkiin ja muihin sidosryhmiin.

Tervetuloa mukaan aktiiviseen toimintaan!


Lue lisää >

Blogissa nyt

Jännittävä vuosi tiedossa

Mari Palin

Kalajoen keskustan kehittymisen näkökulmasta vuosi 2018 näyttää mielenkiintoiselta! Keskustassa on meneillään useita rakennusprojekteja: Moni vanha rakennus on purettu pois ja uutta rakennetaan koko ajan, niin kerrostaloja kuin päiväkotiakin. Ventelän rakennuksen kunnostaminen edistyy ja myös uusia suunnitelmia tehdään koko ajan. Kauppakeskus ja kulttuuritalo on noussut yllättävänkin nopeasti maamerkiksi 8-tien varteen.

Lue lisää >

Ajankohtaista

Kalajoen yrittäjät somessa

Kalajoen Yrittäjät ry
RekryKohtaamo - rekrytoinnin huipputapahtuma Lähes 1 000 työpaikkaa tarjolla, yli 40 yrityksessä! Oletko menossa paikalle rekrytoimaan ja kohtaamaan työnhakijoita? RekryKohtaamo järjestetään huomenna Ylivieskassa Akustiikassa.
RekryKohtaamo yhdistää työnhakijat ja työnantajat. Tule mukaan keskiviikkona 21. helmikuuta 2018 klo 12-17 Ylivieskassa, Kulttuurikeskus Akustiikassa järjestettävään alueelliseen rekrytoinnin huipputapahtumaan!
...
Kalajoen Yrittäjät ry
"Tuleeko Outlet vielä?" Tätä kysytään säännöllisesti, ja nyt voi sanoa, että tulee! :)

Viikolla 9 yrittäjien yhteinen Outlet-myymälä avataan Koppelin kiinteistöön, entisen SP-Lahjojen tilaan. Ajankohta on ke-su 28.2. - 4.3.

Tiedossa on outlet-hinnoin kenkiä, laukkuja, vaatteita sekä kirjoja ja vain ...
Kalajoen Yrittäjät ry
Facebook-markkinointi nollabudjetilla, Kalajoki Kiinnostaako some-markkinointi? Mutta et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Tai haluat oppia lisää?

Kalajoella järjestetään ilmainen some-koulutus tiistaina 13.3. klo 17-20.30.

Sisältö:
• Facebook-sivut
• Facebook-ryhmät (omat ja muiden)
• Facebook-tapahtumat
• Markkinointiviestinnän perusteita lyhyesti (Facebookin konteksti)
• Sisältömarkkinointia (Facebook ...
Kalajoen Yrittäjät ry
Miten yksinyrittäjänä pärjää? – Katso neljän yrittäjän neuvot Tutkimuste mukaan valtaosa Suomen yrityksistä on pieniä. Yrityksistä 93,3% on mikroyrityksiä, eli 1-9 henkilöä työllistäviä ja niiden määrä myös kasvaa nopeiten.

Katso alta yksinyrittäjien neuvot liiketoimintaan.

https://www.yrittajat.fi/uutiset/261364-miten-yksinyrittajana-parjaa-katso-neljan-yrittajan-neuvot
Yrittäjä
vinkkaa -palstalla listataan parhaat tärpit onnistuneeseen yksinyrittämiseen.
Kalajoen Yrittäjät ry
Suomen Yrittäjät Oletko harkinnut lähtöä Yrittäjäristeilylle? Varaa paikkasi ystävien seuraan Yrittäjäristeilylle tänään ja saat hytin puoleen hintaan.

Hyvää ystävänpäivää!
Yrittäjän ei ole hyvä olla yksin. Varaa paikkasi ystävien seuraan Yrittäjäristeilylle tänään ja saat hytin puoleen hintaan.

Tarjous koskee B- ja C-hyttejä ja ...
Kalajoen Yrittäjät ry
Yrittäjä, tuntuuko ettei aika riitä? "’Ei ole aikaa’ tai ’en ole kerennyt’ ovat kenties yleisimpiä syitä asioiden tekemättömyyteen. Useimmiten se kuitenkin tarkoittaa sitä, että oman aikansa on mieluummin käyttänyt johonkin muuhun. Aika on mielestäni yrittäjän tärkein resurssi ja sen käyttämisen taito liittyy olennaisesti menestymiseen."

Lue ...

Lataa lisää

Donetti