Tulevat tapahtumat

Tervetuloa Kalajoen Yrittäjät ry:n sivuille!

Kalajoen Yrittäjät ry on perustettu edustamaan alueen yrityksiä ja tukemaan kaikkea elinkeinotoimintaa kaupungissamme.
Kalajoen yrittäjäyhdistys on aktiivinen ja vireä yhdistys.

Kalajoen Yrittäjät ry:llä on noin 260 jäsenyritystä ja ne edustavat kaikkia kaupunkimme toimialoja. Toiminta-ajatuksena on jäsenten edunvalvonta paikallistasolla suhteessa kaupunkiin ja muihin sidosryhmiin.

Tervetuloa mukaan aktiiviseen toimintaan!


Lue lisää >

Blogissa nyt

Yhdessä olemme enemmän

Mari Palin

Kaksi viikkoa sitten järjestettiin Helsingissä Elävät kaupunkikeskustat ry:n vuosittainen konferenssi. Paikalla oli konferenssihistorian suurin osanottajamäärä yli 170 henkeä.

Lue lisää >

Ajankohtaista

Kalajoen yrittäjät somessa

Kalajoen Yrittäjät ry
HSK Sähkö Oy HSK Sähkö Oy palkittiin tänä vuonna yrittäjäyhdistyksen vuoden yrityksenä! Yrityksessä on kehitetty liiketoimintaa ennakkoluulottomasti ja tartuttu uusiin haasteisiin. HSK Sähkö Oy on Kalajoella iso työllistäjä ja hyvä työnantaja sekä paikkakunnalle tärkeä yritys. Onnea!
Kiitos Kalajoen Yrittäjät ry:lle huomionosoituksesta! Kiitos myös ...
Kalajoen Yrittäjät ry
Hei!

Yksi yhdistyksen suosituimmista tilaisuuksista on jälleen tulossa. Tervetuloa joulupuurolle torstaina 14.12. kello 8 alkaen. Paikkana on tällä kertaa kahvila MinRose. Ajankohtaa aikaistettiin alkavaksi tuntia aikaisemmin jäsenten toiveesta.

Tervetuloa kaikki jäsenet ja ottakaa muitakin yrittäjäystäviä mukaan. :)

Rauhallista joulun odotusta.
Kalajoen Yrittäjät ry
Perinteinen joulupuuro on torstaina 14.12. kello 9 alkaen MinRosessa! Tervetuloa kaikki jäsenet ja jäseneksi aikovat. :) Joulupuurolla on aina käynyt hyvin väkeä ja sanaa saa laittaa eteenpäin. Mukavaa loppuviikkoa!
Kalajoen Yrittäjät ry
Joko olet valmistautunut lauantaina järjestettävään Yrittäjägaalaan? Ketkähän palkitaan tänä vuonna? Luvassa hyvää ohjelmaa ja mukava ilta.
Kalajoen Yrittäjät ry
Julkiset lähetykset | Livekuvaukset.fi Katso huippuseminaari omalta koneeltasi! Huomenna ja ylihuomenna järjestetään huippuseminaari Rukalla, jonka livestriimiä voit seurata omalta koneeltasi, mikäli et ole menossa Rukalle.

Lavalle nousevat yritysvalmentaja Henkka Hyppönen sekä yrittäjät Teemu Pehkonen Kulkukoira Oy:stä, Tauno Hepola Mcompetence Oy:stä, Heikki Karjalainen Omapaja Oy:stä ...
Kalajoen Yrittäjät ry
Syötkö ja liikutko epäsäännöllisesti? "Yrittäjät tekevät tutkitusti pitkää päivää, yli kolmannes tekee säännöllisesti yli 50 tunnin työviikkoa sekä syö ja liikkuu epäsäännöllisesti. Oletko sinä yksi heistä? Kiireen keskellä on tärkeää huolehtia omasta jaksamisestaan."

Kalajoen yrittäjät ry tarjoaa jäsenilleen hyvinvointi-illan maanantaina 30.10. Hotelli Sanissa.

OHJELMA:
...

Lataa lisää

Donetti